Baibars

Strona sojuszu Baibars

#1 2007-11-13 09:14:13

Maxisus

UÂżytkownik

Punktów :   

Krótka informacja

Witam,
Właśnie zadarłem sobie z gościem z TOP 200 (choć on jest święcie przekonany, że jest w TOP 100), więc możecie powoli obserwować mój powolny zjazd w punktacji.

Po krótce jak było.
Mierzyłem się na kolesia, który był (czas przeszły użyty rozmyślnie) w rankingu w podobnych rejonach co ja( ca. 1500 miejsce), ale gra raczej w strategii żółwia. Mierzyłem, mierzyłem, aż wreszcie się zdecydowałem. Lece do gościa, oczywiście nie było tak, żebym nie poświęcił kilku dużych transporterów, ale w bilansie miało wyjść in plus. Koleś oczywiście był on-line, spakował się i odesłał wszystko do kolonii. Doleciałem, co miałem stracić straciłem ale i deffa mu nadszarpnąłem. Rzecz się działa koło północy, więc spokojnie poszedłem spać. Jak wiadomo, kto rano wstaje temu farma daje, przeskanowałem kolonię kolesia a ponieważ tak się parchawiec ukrył wysłałem mu kilkanaście OW. Zdebrisowałem mu caluteńką flotę, później spokojnie poleciałem transporterami po moje, wyczyściłem debris. Na tej "wymianie" koleś jest jakieś 200 miejsc w rankingu niżej - ot taka promocja od Maxisusa.

Ni z gruchy, ni z pietruchy skanuje mnie wspomniany na wstępnie ludek (ten co to sie widzi parę oczek w rankingu wyżej). No to ja mu też skana. Skończyło się to (na razie) tym, że wysłał mi info, że wydałem wyrok na swoją flotę za ataki na tego pierwszego.

Żeby sprawa była jasna, nie oczekuję pomocy od sojuszy (między innymi dlatego też nie podaje koordynatów gości) ani sojuszników (nie zamieram zawracać głowy sławetnym sojuszom z TOP 50). Oczywiście koordynaty mogą być ujawnione Radzie Sojuszu w celach informacyjnych, bo ile jeden jest w naszym zasięgu (co skrzętnie mu zaprezentowałem) tak ten drugi to już naprawdę extra-klasa. Forum Pomoc wybrałem z braku innego, adekwatnego zakątka.

Wiadomość tę piszę wyłącznie jako wytłumaczenie mojego powolnego (a może i gwałtownego, jak mi gdzieś falangą flotę przeskanują i tak sobie atak ustawią, że będę bez szans) osuwania się w rankingach.

Pozdrawiam i życzę miłej gry,
Maxisus

Ostatnio edytowany przez Maxisus (2007-11-13 09:14:55)

#2 2007-11-13 19:55:21

Dev_

Administrator

Punktów :   

Re: Krótka informacja

e tam a niejest tak ze gość kóry ma 20 razy więcej pkt to nie moze Cie atakować ?

#3 2007-11-13 19:59:09

Maxisus

UÂżytkownik

Punktów :   

Re: Krótka informacja

Skanuje mnie regularnie, noob protection już mnie nie obowiązuje, więc hulaj dusza piekła nie ma, :-)

A uściślając, to koleś ma około 343 razy więcej punktów niż ja, hehehehe
Ale zmniejszam tę różnicę.......powooooooli

Ostatnio edytowany przez Maxisus (2007-11-13 20:10:17)

Stopka forum

RSS